opc_loader

Wensenlijst

Je online bestelling kan je op verschillende manieren afronden & betalen, we hebben alle mogelijke manieren hieronder op een rij gezet:
 

iDeal betaling

In Nederland is iDeal het meest gebruikte betaalmiddel online. Om iDeal betalingen aan te kunnen bieden werken wij samen met Mollie. Mollie is een tussenpersoon welke de registratie van online betalingen gemakkelijker maakt. Het kan zijn dat de naam Mollie op een afschrift van je bank verschijnt. Een betaling via iDeal vindt plaats bij je eigen bank en gaat altijd via een SSL beveiligde verbinding. Bij betaling wordt het geld direct van je rekening afgeschreven waardoor wij meteen zien dat je je bestelling hebt betaald. Betalen met iDeal is gratis.
 

Bancontact (België)

Om onze klanten in België ook de betaalmogelijkheden te bieden die ze gewend zijn, bieden we ook Bancontact aan. Met Bancontact kan je een betaling doen bij je eigen bank en wordt het geld direct afgeschreven. Betalen met Bancontact is gratis.
 

Sofort banking (Duitsland)

Sofort is een bekende betaalmethode in Duitsland. Je bestelling afrekenen via Sofort gaat altijd via een beveiligde verbinding en is gratis.
 

Vooruitbetaling

Om een bestelling af te rekenen zonder internet bankieren kun je gebruik maken van een vooruitbetaling. Tijdens het bestellen selecteer je 'vooruitbetaling' als betaalmethode. Als je de bestelling voltooid hebt ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling, in deze bevestiging staat het bestelnummer en het rekeningnummer van dekampeerdiscounter.nl. Door het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het ordernummer over te maken binnen vijf werkdagen, nemen wij de bestelling in behandeling.
 

Afterpay

Wil je jouw bestelling eerst zien en dan pas betalen? Dan is achteraf betalen met een (digitale) acceptgiro een goede manier om op het internet te bestellen. U ontvangt thuis de bestelling en er wordt een (digitale) acceptgiro opgestuurd per post of per e-mail. Meestal dient u binnen 14 dagen de betaling te moeten voldoen.